Danas sam kupio...

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.475
Hvala drustvo... Morao sam se ponoviti... Za 110e mislim da je dobra ponuda.

tommylee

Hero member
Učlanjen(a)
13.03.2008.
Broj reagovanja
258
Hvala svima,prosto nisam odolio ovom kompletu.Posve nešto drugo sam tražio,iglu i gle čuda imali su ovaj komplet na stanju.Uzeli smo i ja i kolega po jedan.
S tim da je on uzeo i stegu airone travel.Mogu Vam reći na prvu da je stega mrak!
U onom silnom minimalizmu sve je spakovano kako treba.A da dimenzije su 15X10X2!

strashni

Hero member
Učlanjen(a)
07.06.2008.
Broj reagovanja
202
Hvala svima,prosto nisam odolio ovom kompletu.Posve nešto drugo sam tražio,iglu i gle čuda imali su ovaj komplet na stanju.Uzeli smo i ja i kolega po jedan.
S tim da je on uzeo i stegu airone travel.Mogu Vam reći na prvu da je stega mrak!
U onom silnom minimalizmu sve je spakovano kako treba.A da dimenzije su 15X10X2!
Super...

maric

Hero member
Učlanjen(a)
11.05.2009.
Broj reagovanja
373
Tommy tako je. Pa vidis kako smo se zadnje 2 godine otreznili. Svi kupuju Simms. Nema vise buvljak fazon. Svi se kultivisali.

oholi

Moderator
Urednik
Učlanjen(a)
16.12.2007.
Broj reagovanja
1.475
Tommy tako je. Pa vidis kako smo se zadnje 2 godine otreznili. Svi kupuju Simms. Nema vise buvljak fazon. Svi se kultivisali.
Dal mislis da bih uzeo ovo da mi je ovde djerina torbica sto mi je sasio? I dal bih dao punu cenu?
Nisam lud.... Cak ni sa mnogo boljim uslovima nego u srbiji smatram da je sims precenjen.
Ne kvalitet.... To ne sporim... Samo cenu sporim...

Vrh Dno