Zbog "Uvke" a i skeptik sam po plovnosti ovog spenta. Cek' da ga pogledam jos jednomoholi je napisao(la):Postavio si neke znakove pitanja al zafalilo je pitanje. Pa mi taj deo nije jasan
Sent from my LG-D320 using Tapatalk
Zbog "Uvke" a i skeptik sam po plovnosti ovog spenta. Cek' da ga pogledam jos jednomoholi je napisao(la):Postavio si neke znakove pitanja al zafalilo je pitanje. Pa mi taj deo nije jasan
Rep i grudi ( odredjuju plovnost muve) a i krila na ovoj musici su siromasni. Ne vidim dobro ali ako joj je telo od CDC-a plivaceivke037 je napisao(la):Zbog "Uvke" a i skeptik sam po plovnosti ovog spenta. Cek' da ga pogledam jos jednom
Mito, da li se ovo tvoje misljenje odnosi na lipljanske ili i pastrmske jednodnevke?Milanče je napisao(la):Svim ovim jednodnevkama jednostavno fali to što je telo od zeca
Jednostavno, zečji dabing (kao ni slični dabinzi kao što su divlja mačka, oposum,... ) nije pogodan za telo jednodnevki iz više razloga:
Osnovni je što lako upija vodu i vaša imitacija začas postane podmornica.
Takođe struktura mu je gruba i čupava (za razliku od tankih nežnih i glatkih tela jednodnevki.
A i dramatično menja boju (potamni) kada se pokvasi. Većina izlazećih jednodnevki ima svetlo telo...
Dabinzi od poddlake životinja koje deo života provode u vodi (vidra, bizamski pacov, dabar) su bolji od zeca tako da je i telo čuvenog adams-a u originalnoj recepturi sasvim smišljeno napravljeno od bizamca.
Naravno da nije problem navezati estetski korektnu muvu sa telom od zečjeg dabinga (ova tvoja "spent" je extra) ali diskusija je otišla u pogrešnom pravcu, dokazujući da može telo jednodnevke da bude od zeca. Može, ali je to jedan od sigurno najlošijih materijala koji se u tu svrhu može upotrebiti...
Radojice drago mi je da si tuRadojica-pop je napisao(la):Sta bre Mito da upije vodu na ovoj muvi? Zeca ima jedva u tragovima i to samo ostra dlaka. Aspent, je spent pa moze i da potone ko ga jebe kad je spent![]()
Juce sam na F15 i to #10 vezao samo tanko telo od Muskrat Dubbing ( bizamski pacov) i ubacio u casu sa vodom. Udica je plivala 5 minuta i nikako da potoneMilanče je napisao(la):Dabinzi od poddlake životinja koje deo života provode u vodi (vidra, bizamski pacov, dabar) su bolji od zeca tako da je i telo čuvenog adams-a u originalnoj recepturi sasvim smišljeno napravljeno od bizamca.
koliko vremenski van vode? Ne znam na koje muve mislis ali emergeri i trebaju da plivaju u filmuoholi je napisao(la):@ivke.... grudi samo ako su cupave.... rep ok.... al i cdc joj vrlo odredjuje plovnost.
Po tvojoj logici one bosanske emerdzere cubice nema sta da drzi na vodi.... cesto su bez repa....grudi jedva da imaju.... a ipak cdc je van vode
Baki, samo je proba bila u pitanju. F11-2SH ok ali F11 preslabaBaki-Pa je napisao(la):F 15 je moćna i jaka udica. Ne ide mi za plivajuće muve.