Set nimfi za pocetak sezone

MafkeDryFly

Senior member
Učlanjen(a)
03.11.2022.
Broj reagovanja
113
Profesionalno odradjeno Silvio !!! Udzbenicki primer pedancije i proporcije a lovnost se podrazumeva. Bravo!

MafkeDryFly

Senior member
Učlanjen(a)
03.11.2022.
Broj reagovanja
113
Izvini S DARIO, na tvoje radove sam mislio a Silvio mi u podsvesti jer je pravi poznavalac i ako
on pita,to je kompliment.

s_dario_

Senior member
Učlanjen(a)
10.01.2023.
Broj reagovanja
76
Izvini S DARIO, na tvoje radove sam mislio a Silvio mi u podsvesti jer je pravi poznavalac i ako
on pita,to je kompliment.
Hvala na komplimentu. Sta mislite koliko dugo se bavim vezanjem musica ako zelite mogu poslati jos neke slike musica cisto da vidite

MafkeDryFly

Senior member
Učlanjen(a)
03.11.2022.
Broj reagovanja
113
S obzirom na notu poruke, pretpostavljam da si mlad i kratko vremenski vezujes ali si talentovan ai
ponosan na svojih ruku delo.
Mislim da vezujes 10 meseci!

s_dario_

Senior member
Učlanjen(a)
10.01.2023.
Broj reagovanja
76
S obzirom na notu poruke, pretpostavljam da si mlad i kratko vremenski vezujes ali si talentovan ai
ponosan na svojih ruku delo.
Mislim da vezujes 10 meseci!
Vezem 3 godine krenuo sam sa 14 godina ali sam naucio dosta, bar tako smatram gamaruse sam naucio fino raditi. Mile Kerkez me je ucio vezati muhe i on mi pregleda muhe pa ispravljam sta ne valja i sad polako krecem strimere, volio bi u buducnosti probati i varalice raditi

MafkeDryFly

Senior member
Učlanjen(a)
03.11.2022.
Broj reagovanja
113
Eto tri godine a racunaj zadnjih 10 meseci su zreli radovi 100%. Danas brzo napraduju momci uz kipove razne a i
talenat tj. osecaj je bitan. Neko usavrsi od 0 skoro do skoro perfekcije uz ucitelja za par meseci a neko nikada
ne napravi pedantan rad ali lovi bez problema.
Imas ucitelja za medalju, a pratio sam radove Seada Cerica i Kurtagica, stara skola UBICA vezaca.
Nije mali staz a drago mi je da neko mlad nastavlja da se zanima za FT i FF.
Moj savet ti je da se koncentrisec uz stegu, voblere sada i masine rade pa svaki peti ima mini radionicu.
Ne gubi vreme kada lepo vezujes.
Ono, mozes probati i nije s goreg ali...

s_dario_

Senior member
Učlanjen(a)
10.01.2023.
Broj reagovanja
76
Evo neke slike sto imam ovo je i od prije nesto sto mi je ostalo u galeriji ali sam zadovoljan sa muhama jer skoro svi koji su uzimali od mene uhvatili su najvece ribe do sad, ne znamda li je slucajnost ali meni je drago kada oni uhvate isto kao da sam i ja
Prvih godinu dana sam sam vezao sam kasnije sam milom krenuo itu sam se dosta poboljsao pame i krenuo uciti loviti na mahac i uglavnom sve ucim od njega on mi i da materijale nekada ako fali i to mi je dosta olaksalo. Ovi gamarusi sa slike nisu zavrseni do kraja da se zna ljepsi su kada su bili zavrseni😃
20250323_155456.jpg20250129_164550.jpgScreenshot_20250111_155123_Photos.jpg20250404_194827.jpgScreenshot_20240926_144723_OLXba.jpg20240922_193716.jpg20240802_220540.jpg

MafkeDryFly

Senior member
Učlanjen(a)
03.11.2022.
Broj reagovanja
113
Lepo je videti momka danas da ovako kvalitetno provodi vreme. Bez obzira na lepe radove svaka cast na
interesovanju za FF.
Sta ces raditi u mojim godinama kada sad ovako radis. HAHAHAAAA

s_dario_

Senior member
Učlanjen(a)
10.01.2023.
Broj reagovanja
76
Lepo je videti momka danas da ovako kvalitetno provodi vreme. Bez obzira na lepe radove svaka cast na
interesovanju za FF.
Sta ces raditi u mojim godinama kada sad ovako radis. HAHAHAAAA
Volim raditi bilo sta oko ribolova meni kada je dosadno uzmem i sredjujem stapove presortiram varalice cistim stap bilo sta samo sredjujem opremu, motam muhe bilo sta sada samo cekam da vode malo opadnu posto je kod nas bila poplava pa su jos vode velike ali ljeto svaki dan sam u ribolovu. Lovim na plovak, na varalicu, musicarim samo me saranski ribolov ne zanima to mi je dosadno ali i prodajem muhe objavljujem po facebook grupama i tako mi se ljudi javljaju i svake godine sve vise i vise sam zadovoljan

MafkeDryFly

Senior member
Učlanjen(a)
03.11.2022.
Broj reagovanja
113
Tako je kada si mlad i neistrosen, i ja sam bio nekada davno. Kasnije svakodnevne obaveze zivotne i porodica pa
vremenom se smlaci covek.
Uzivaj dok si mlad isto vise na vodu.
I nemoj nikada da se hvalis. HAHAHAA:cheesy::cheesy::cheesy:

Vrh Dno